Beveiliging

 

De veiligheid van jouw data is onze absolute topprioriteit. We geven je graag een kort overzicht van wat Teamleader in het werk stelt om de veiligheid van jouw data te garanderen.

Betrouwbaarheid op elk niveau

Teamleader beheert haar gebruikersdata in samenwerking met Amazon Web Services (AWS). Er wordt automatisch een back-up aangemaakt van alle gegevens, die bovendien redundant worden opgeslagen. Dankzij onze server- en netwerkstructuur blijft Teamleader steeds toegankelijk – zelfs wanneer er hardwareproblemen optreden. We handhaven een uptime van 99,9%, waardoor we een continue kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen garanderen.

Beveiliging

Voor alle Teamleader-accounts gebruiken we SSL-encryptie, een beveiliging die ook wordt gebruikt in de financiële wereld. Deze encryptie wordt gebruikt voor zowel externe als interne verbindingen, en zorgt ervoor dat gevoelige informatie nooit verzonden of ontvangen wordt als leesbare tekst. Dankzij dit gesofisticeerde beveiligingssysteem blijven de data van verschillende klanten te allen tijde gescheiden.

Gegevensbescherming

Data-privacy is van cruciaal belang. Daarom worden al onze data bewaard binnen de grenzen van de EU. De datacenters van AWS zijn in clusters verdeeld over landen in de hele wereld, maar de gegevens van Teamleader (inclusief back-ups) worden enkel bewaard in Ierland. AWS handelt volledig in overeenstemming met de EU-wetgeving voor gegevensbescherming.